söndag, maj 18, 2008

Helgen i backspegeln

En kronologisk reflektion över helgen som gått. Fredagen bjöd på grillning på 12:an. Mycket gott och trevligt. Guitar Hero, "kött fy faaan", trevligt sällskap och kubb. Min förkylning jublade och fann nya krafter i utsvävningarna. Ont i halsen igen, och allmänt dassig. Hela gårdagen gick till egenvård (Läs: Promenad, soff-liggning, film, nyttig mat och nätpoker) Lördagen avslutades framför Antons 50-tums-jätte-tv, medan Sofie och Erika var ute och härjade på Kröger´s.
Idag blev det en rejäl sovmorgon, och efter det en ännu rejälare frukost. Baguetter med coleslaw, stekt ägg, stekt falukorv och lök. Mums sa fett-ryggen!
Funderar nu på om det är läge att åka och tvätta bilen eller inte. Solen har gått i moln, så det är inte lika skönt ute som innan. Och jag är ju faktiskt fortfarande förkyld.... Får nog ta mig en funderare och plöja lite i "Flickan som lekte med elden" under tiden.

Vill även passa på att rikta ett stort grattis till Henrik och Liene som fick en son den 14:e.
Välkommen till världen Sven!!!
Nu har halva fantastiska 4:an ynglat av sig. Börjar bli dags att komma ikapp! =)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tackar! Lägesrapport: gaser i magen. Och konsistens i stil med det du upplevde efter Vicks Blå orgien...he, he. Bögslungan...vem äger den? Tänker på bilden på 12:ans blogg... En annan har lyckats med att stå emot trycket. Riga är bögslungornas hemvist på Moder Jord. Helt rätt med bögslunga. Eller?
Nattinatti. Jobba imorgon.

Mackan på 12an sa...

bra där, vems är bögslungan?

tack i övrigt för en toppenkväll. Fii fääään

Anonym sa...

Jag vet ingen som har BS, men om ni menar man-bagen på bilden på 12:an så är det min! En supermanlig travel-bag, perfekt att förvara kamera, pass och en jävla massa bath i!!!