fredag, september 05, 2008

Motsägelsefullt eller logiskt?

Är det inte lite märkligt att man sett så lite UFO-fotografier på sistone, trots att varenda kotte springer omkring med en kamera i mobilen 24/7??
Borde inte antalet bilder ökat lavinartat?

8 kommentarer:

Jimmy Petersson sa...

Du har en poäng där! Tänk om ufosarna har övergett oss...

Anonym sa...

Allt handlar om Arkiv X! Sedan Mulder och Scully la ner serien (om det handlar om det så kallade kyss vet jag inte) men i vilket fall slutade Sverige tala om ufon lika snabbt som Mulder gick under ytan. Med detta som bakgrund blir sanningen helt uppenbar nu när Arkiv X igen går upp som föreställning (vilkens kvalitet vi inte ska ta upp här - den suger!).

Anonym sa...

men det jag skulle skriva som inte kom med ovan är att det som sker är det man talar om; hösten, sex and the city, varför sommaren regnade bort... det klart ufon finns - dom är bara jävligt snabba - så snabba att man inte hinner fota dom.. :)

Johan a.k.a Kendo sa...

Vi får köpa ett parti billiga väderballonger på ebay, slänga ut dem lite här och var så kommer nog UFO-dårarna igång och börjar fota lampskärmar igen.

Martin sa...

Intressant tanke.
En kass mobilkamera med sideffekter som brus av alla dess slag borde ge upphov till massa "misstänkta" bilder tagna i mörker.

Andreas sa...

Med tanke på det samlade foto-intresse som finns så borde vi kunna lyckas fånga ett på bild! (Eller skapa ett med Photoshop)

Jimmy Petersson sa...

Kanske något för nästa fotorunda? Bara och börja gräva i lådor och vrår efter saker som kan se ut som ett ufo...

Andreas sa...

Dags att fabricera bilder alltså?? =)