söndag, juni 07, 2009

Rull och ryck!

Idag har utvecklingen gått framåt. Molly har lärt sig att vända sig själv. Rulla från rygg till mage! Så duktig!!
Hennes mamma och pappa har också varit duktiga. Trots sen kväll igår var de igång mellan åtta och nio nån gång, och inledde dagen med varma mackor fyllda med fläskfilé- och sparris-stuvning. Sen har de äntligen gjort ett ryck och fixat i ordning i hennes rum. Det enda som saknas nu är en riktig säng (för eventuella gäster och för Molly när hon blir större), och en baby-monitor så att vi kan flytta in hennes spjälsäng och ändå höra henne. Sängen är för bred för att få plats i en bil, men farfar hjälper till i veckan.

I förlängningen innebär det inte bara att vi fått vårt hem lite mer som vi vill ha det, utan även att vårt sovrum inom kort kommer bli bara vårt. Vad skönt att kunna läsa lite innan man somnar, eller kolla på film i sängen igen. Finns massa saker man kan återuppta på allvar... =)

Idag har vi fått en riktig barnstol med kuddar från farmor. För första gången har Molly suttit vid köksbordet och ätit riktig mat. Tack farmor säger vi!

Nu ska jag plocka ut en potatisgratäng med fet-grädde från ugnen så att vi får något att äta på jobbet/hemma imorgon. Sen blir det en dusch och kudden!
En bra helg det här!

Inga kommentarer: