måndag, juni 15, 2009

Tips tas tacksamt emot

Vad ska man köpa för babyvakt?

Det är snart dags för Molly att flytta till sitt egna rum. Men man vill ju ändå ha en sån där som för över ljudet om hon skulle vakna. Vi köpte en på IKEA i helgen, men när vi kom hem så innehöll förpackningen ingen AC-adapter, och det visade sig sedan att en sån inte heller finns att köpa på IKEA. HAr googlat världen och hittar ingen AC adapter 9V 100mA och 2,3 mm kontakt.
Så frågan är: var kan man få tag på en?
Eller: Vad ska man köpa istället?

Erfarna föräldrar, vad använde ni?

7 kommentarer:

Hanna Br sa...

Gissa vart jag köpte vår? I Ullared så klart! ;-)

Tobbe & Hanna sa...

Borde inte någon av alla de multi-eliminatorer som finns på t.ex ClasOhlson eller Jula ha utbytbart till 2,3mm? Är ju ingen jätteovanlig storlek. Framgår inte på deras produkter på deras hemsidor, men 9V stödjer de flesta och på bilderna finns det många olika storlekar på kontakterna.

//Kingen

Henke sa...

Lösning: lämna tillbaka IKEA:n åk hem, natta Molly och gå o lägg er. Ni kommer vakna när hon vaknar. Vi hade inga problem att flytta över Svempa till sitt rum. Det hörs rätt bra när ett barn vaknar...på natten. På dan me..!

Lycka till med vad det än blir för lösning!

Malin sa...

Vi köpte våran på Claes Olsson, har funkat bra. Men man använder den inte så mycket! Jag håller med föregående talare (Henke), det kommer inte vara några problem, ni kommer att höra henne!

Jonny sa...

Japp...inte många man använt den. Som Henke och Malin skriver, så kommer ni att höra Molly när hon vaknar. Dom vet verkligen hur man får uppmärksamhet! :-)

Martin sa...

Jag köpte den här åt min syster o sambo och de är nöjda. Jag tycker den är häftig för den spelar vaggvisor, har nattlampa och 2-vägskommunikation samt även temperaturmätare. :)
http://www.barntrygghet.se/visa_produkt.asp?id=919&t=Doro+Babyvakt+BM+50

andreas sa...

Hmmmm... Tack för alla tips! Jag tror vi kör på en gyldene medelväg. Behåller dem vi köpt, men kör på batterier tills vi antingen upptäcker att vi hör henne ändå, eller att vi behöver eliminator...