tisdag, augusti 18, 2009

Maaaaat

Jag vill ha maaaaaaat! Just nu lever vi på sjukhussoppan, och är inne på dag två. Shit alltså... Kan inte tänka på annat än allt gott som finns att äta!! Men vill man bli fin så måste man väl kunna lida pin i 5 dagar åtminstone? Skrämma bort några kilon lite fort, och sedan hålla det med normal kost och riklig motion... 4 kilo bort är målet.

Vår lilla dotter äter med fantastiskt aptit och är mycket nöjd med livet. Inga prutt-ljud med mat i munnen idag. Duktig!!



Att på allvar vara en familj, en nystartad, spännande, mysig, oerfaren men ändå stark och stabil familj... DET är livet. Det finns mycket annat i livet som är bra, men när man fått det här så inser man hur betydelselöst allt det andra egentligen är.
Älskar er mina prinsessor!

5 kommentarer:

Sanna sa...

En liten Molly-bus, en liten Molly-bus..!!

Johan a.k.a Kendo sa...

Låter inte helt tokigt (om man räknar bort hela sopp-grejen)!

Henke sa...

Soppa? Tacka vettja kycklinglever inlindad i krispig bacon på en bäd av såsig isbergsallad. Som förrätt. Fläskfile med grönpepparsås och stekt potatis. Sallad. Och två kalla. Så skall en tisdagsmiddag se ut. Om man firar sista kvällen på stammishotellet i Polen ialla fall. Om ett par veckor börjar en ny fas i livet :)

SB sa...

Bädd. Av sallad. BÄDD!

Andreas sa...

Fy FÅGLARNA vad snålvattnet började rinna när jag läste ovanstående...!!! Brrrrr... Kan komma på hur många saker som helst som jag vill äta nu. Gäller dock att inte vräka i sig bara för att rivstarten är över!
Grattis till sista kvällen. Och än mer grattis till den nya fasen. Tvåbarns-farsa... Respekt!