tisdag, april 01, 2008

DETTA vill jag börja med!!

Jag vill verkligen börja med nån ny sport. Att bara gymma och springa känns inte tillräckligt. Inte när man skulle kunna ägna sig åt LE PARKOUR!!
Muskler och kondition är ingenting utan spänst och smidighet.
När drömvinsten kommer ska Jag bli elit-parkourare!

6 kommentarer:

Clifton sa...

Den länken funkade inte bäst på jobbet! Vad tror säkerhetsavdelningen att jag försökt titta på? Bögporr?

Johan a.k.a Kendo sa...

Ska du kunna leka parkour i stan måste det nog byggas lite först. Ve och fasa! =)

dags för ny lottorad snart va?

Mackan på 12an sa...

jag instämmer m dig Moberg. det är ungefär den cooooolaste sporten som finns. Har kanske inte själv berättat att jag utövar detta med framgång? Brukar hoppa från soffa till soffa (de står vid varsin vägg med armstöden mot varandra, som en hörnsoffa fast två...) i vardagsrummet, ner på golvet sen jämfota upp i soffan igen. Imorgon ska jag avancera, då ska jag rulla över soffbordet ner på golvet, landa på fötterna och sen springa ut i köket. Inget ironiskt menat, blir bara förbannad på att vissa är så vidrigt viga å spänstiga!!! AVUND!!!!

Anonym sa...

Jag veeeet!! Det är fan skitjobbigt att se och veta att man inte kan göra likadant fastän det ser så härligt ut. Men börjar man träna lite så kanske man kan bli bättre. DEt är ju enda sättet. Ska träna spänst på gymmet ikväll bara för det. Naprapaten har tipsat om bra övningar! Nu fattas bara drömvinsten, sen kommer jag äga!

Anonym sa...

Jag är ledsen att säga detta men du kommer inte att börja med den sporten!!! Det är farligt o jag vill inte att mina bran ska förlora sin pappa. Så är det bara!!!! Det blir ingenting med det. //Sofie

Andreas sa...

HE he he "Självklart inte gumman"


(Till alla manliga läsare som kan läsa mellan raderna: När jag blir rik är detta det jag kommer göra!! Moaahahahah!)