söndag, juli 20, 2008

SEMESTER!!!!

Äntligen är den så hett efterlängtade semestern här!! Det var på tiden!
Helgen inleddes med en snabb afterwork på jobbets veranda. Öl, chillinötter och måsar.
Därefter bar det av hem till mor, som bjöd på hemlagad mat, öl och vin. Alltid lika gott, och alltid lika trevligt när familjen samlas och umgås! Blev ganska sent, men tiden går fort när man har roligt!

Lördagen inledde jag och Sofie med lotskikens café och finfina mackor. (Lätt vårt nya favoriställe att äta frukost). Sen kollade vi lite på soffor, och för första gången någonsin var vi någorlunda eniga. Det kanske blir en soffa snart alltså! På kvällen var vi bjudna till Martin på kalas. Det blev galet roligt, och dracks galet mycket shots. Tequila är ett gift, men gick ner bättre än väntat. Hamnade på nåt vis inne på Bistro Bar och härjade lite med Anton, Erika, Timo, Susanna och Cissi. Roligt.
Kom hem alldeles för sent, och sov därför alldeles för länge i morse. Men på sin semester kan man kosta på sig att sova till 9. Om man vill!

Idag har vi hälsat på svärförädrarna i Smedby. De har skaffat en ny hund. Jättesöt. Därefter gjorde vi nåt som man ska göra minst en gång varje sommar: Vi spelade minigolf. Döm av min förvåning när jag (som är en USEL minigolfspelare och som ALLTID blir förbannad innan bana 5) lyckades med bedriften att vara glad hela rundan, göra 6 (sex!!) spikar, och besegra Sofie, Linda, Markus och svärfar.
Total-poäng: 45.
Sjukt bra för att vara undertecknad.

Nu har vi ätit en pommes-pizza och sett Forgetting Sarah Marshall. Undehållande och genre-typiskt förutsägbar!

Vad som händer ikväll återstår att se. Oavsett vad så känns det förbenat skönt att veta att man inte behöver trampa till jobbet imorgon. Bara njuta och ta dagen som den kommer!
Nån som är sugen på balkong-öl i veckan?
Knölle-braaaaa!! =)

1 kommentar:

Martin sa...

Jag är inte den som är knölle-omöjlig om knölle-öl på knölle-balkongen! :)