tisdag, november 27, 2007

Vis av erfarenhet...

Det har ju uteslutande handlat om resan den sista tiden, så varför brytan mönstret och skriva om nåt annat? Jag ser ingen anledning =)
Kollade just Johans blogg och läste att det är mindre än 100 timmar kvar tills vi är på väg. Sjukt lite. Fasar lite för den långa flygresan, men det ska nog gå bra. Det gick ju bra sist och då flög vi ju economy-class...
Det mesta av vikt är redan packat. Det enda jag inte kan komma bestämma mig för är vilken väska som ska användas till handbagaget.
Bör nog vara en väska som går att stänga så att aporna inte kommer in och kan norpa ens saker i jakt på kakor och frukt.
Det lärde jag mig sist. De sitter si skogen och väntar på att man ska gå och bada. Sen slår de till... I alla fall om man har en väska som de lätt kommer in i...

Söta, men tjuvaktiga små rackare! (Just denna måste fått en rätt grym spark i skrevet nyligen med tanke på den svullna pungen! Kanske tiggt sin sista chokladkaka!!)



(Att ge dem banan för att få ha sina saker i fred var inte lika smart som det verkade. Tvärtom fick man deras odelade uppmärksamhet efter det)

3 kommentarer:

Martin sa...

Ett lås låter som en bra idé :)

Sanna sa...

Dom små rackarna var ju tamigfan helt galna!!! Haha... Hoppas vi åker tillbaks dit!

Johan a.k.a Kendo sa...

Jag vill åka NUUUUUU!