söndag, februari 17, 2008

Blandad söndag

Idag har varit en skön dag. Sovmorgon till klockan 9, upp och kollade på Bee Movie. Den var sisådär. Somnade till en halvtimme mitt i filmen, så jag missade det viktiga i handlingen. Men det gör inget. Frukost, slappa på soffan lite, och därefter iväg till Ikea och Mio Möbler. Strosat runt och kollat på vilka soffor, matsalsmöbler, tv-bänkar, skänkar, sängstommar, kastruller, hallmöbler, sängkläder och tavlor vi vill och inte vill ha. Kanske, kanske, kanske vi kan koma fram till nåt som båda vill ha när det gäller det mesta.
Dock är det nog dags att vinna drömvinsten snart om vi ska ha råd =)

För tillfället sitter vi i väntans tider. En kålpudding på över 2 kilo processas just i ugnen. Magen kurrar och lägenheten börjar fyllas av väldoft. (Om man gillar kål!) Den bör vara klar inom nån timme och då får det bli middag/lunch/kvällsmat i ett, ackompanjerat av filmen Darjeeling.
Dags för undertecknad avv börja skala potatis!

2 kommentarer:

Johan a.k.a Kendo sa...

Gjorde misstaget att kolla Beowulf, Bjarnevarg, Bjärvjävel eller vad fan filmen heter. Animerad gay-porr... vilket lågvattenmärke!

Ja, hur går det eg för våra miljoner? Borde vara dags snart va?

Anonym sa...

Jag vet. Den är skandalöst B-dålig!! Knappt en C-film! Darjeeling är av samma skrot och korn. Lite för Noir för mig! Eller nåt!
Miljonerna.... Det är dags för nya rader, ty våra gick ut i helgen! Men vi klipper nya vid löning eller?